01
jul
2017
20:00 - 23:00
De Kuip, Rotterdam

SHOW

Zaterdag 1 juli 2017
19:30 - 23:00 uur
(De Kuip open vanaf 18:00 uur)

TICKETS

De kaartverkoop is gestart! Er zijn nog zitplaatsen verkrijgbaar in verschillende rangen, van rang 5 (€29,- excl. servicekosten) tot rang 2 (€49,- excl. servicekosten). Rang 1/Premium is inmiddels uitverkocht. Je kunt op de plattegrond op de pagina "TICKETS" zien waar de rangen zich bevinden. Ook kun je bij het kopen van jouw ticket je stoel selecteren in het vak van jouw keuze. 

Ook is er een beperkt aantal VIP-arrangementen beschikbaar, waarbij u uitstekend verzorgd wordt in de sfeervolle Business Lounge van het Maasgebouw. Het arrangement bestaat uit een parkeerkaart, een leuke give-away, een welkomstdrankje, een uitgebreid dinerbuffet en na afloop van de show een gezellige borrel. Meer informatie hierover is te vinden op de website van De Kuip. Klik  hier voor meer informatie. 

LEEFTIJD

Comedy & Concert is een evenement voor alle leeftijden.

LOCATIE

Stadion Feijenoord N.V.
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam

Bereikbaarheid

auto
Mocht je toch met de auto willen komen, plan je reis naar Rotterdam goed en vertrek ruim op tijd!

→ Parkeren
In de omgeving rondom De Kuip zijn verschillende parkeerterreinen gereserveerd. Op de snelwegen rondom Rotterdam wordt op digitale tekstwagens en lichtkranten verwijzing getoond. Volg deze, ga niet af op je navigatie. Eenmaal van de snelwegen af wordt de route naar de parkeerterreinen aangegeven door middel van borden met de verwijzing.
Houd rekening met een extra reistijd van maximaal 30 minuten vanaf de parkeerterreinen naar het evenemententerrein. Vanaf de verder gelegen parkeerterreinen rijden gratis pendelbussen of trams van- en naar het evenemententerrein.

Bestel nu al je parkeertickets
In samenwerking met De Kuip biedt Ticketmaster de mogelijkheid om vooraf een parkeerticket te kopen. Hierdoor ben je zeker van een parkeerplek, reken je van tevoren af en kun je onbezorgd genieten van het concert zonder te hoeven haasten of in de rij te staan bij de betaalautomaat van de parkeergarage. Bestel je parkeerticket hier.

Openbaar vervoer
Stadion De Kuip is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Trein
Vanaf 18:00 uur vertrekt er 4x per uur een stoptrein vanaf Station Rotterdam Centraal en vanaf Station Dordrecht richting 'Station Stadion Feijenoord'. Dit station is gelegen naast Stadion Feijenoord. Ook na afloop van Comedy & Concert kun je weer op de trein stappen via Station Stadion Feijenoord. De trein stopt op alle tussenliggende stations.
Voor actuele reistijden kun je kijken op www.ns.nl.

Tram
Ook per tram is het stadion goed bereikbaar.
Neem vanaf Centraal Station Rotterdam tramlijn 23 richting Beverwaard en stap uit bij halte Stadion Feijenoord. Kom je via Carnisselande of Schiebroek? Maak dan gebruik van tramlijn 22 en stap uit bij halte Beijerlandselaan. Vanaf Zuidplein en P+R Slinge neem je eerst de metro richting Rotterdam Centraal en stap je uit bij station Wilhelminaplein. Vanaf daar stap je op tramlijn 23 richting Beverwaard en stap je uit bij halte Stadion Feijenoord.

→ Bus
Neem vanaf Centraal Station Rotterdam Bus 48 en stap uit halte Station Zuid, ca. 5 minuten lopen. Kom je vanaf Zuidplein, neem dan bus 76 en stap uit bij halte Hovendaal, ca. 10 minuten lopen. Voor actuele reistijden kun je kijken op www.ret.nl.

Fiets
Kom je uit (de buurt van) Rotterdam? De Kuip is uitstekend per fiets te bereiken. Je kunt je fiets parkeren aan de Olympiaweg, ter hoogte van keuken en badkamerwinkel Wooning of bij het Topsportcentrum tegenover De Kuip.

Kiss + Ride
De Kiss + Ride bevindt zich aan de Stadionlaan op een paar minuten loopafstand van De Kuip. Voor het brengen en halen volg je de K+R-borden. Het is niet toegestaan om ergens anders in het gebied passagiers af te zetten of op te halen.


01
jul
2017
20:00 - 23:00
De Kuip, Rotterdam

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Heeft u vragen over Comedy & Concert? Klik dan hier. U zal zo spoedig mogelijk antwoord krijgen op uw vraag. Voor ticketinformatie kunt u gebruik maken van het contactformulier van ticketmaster