01
jul
2017
20:00 - 23:00
De Kuip, Rotterdam

SHOW

Zaterdag 1 juli 2017
20:00 - 23:00

LOCATIE

Stadion Feijenoord N.V.
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam

TICKETS

De kaartverkoop is gestart! Er zijn nog zitplaatsen verkrijgbaar in verschillende rangen, van rang 5 (€29,- excl. servicekosten) tot rang 2 (€49,- excl. servicekosten). Rang 1/Premium is inmiddels uitverkocht. Je kunt op de plattegrond op de pagina "TICKETS" zien waar de rangen zich bevinden. Ook kun je bij het kopen van jouw ticket je stoel selecteren in het vak van jouw keuze. 

Ook is er een beperkt aantal VIP-arrangementen beschikbaar, waarbij u uitstekend verzorgd wordt in de sfeervolle Business Lounge van het Maasgebouw. Het arrangement bestaat uit een parkeerkaart, een leuke give-away, een welkomstdrankje, een uitgebreid dinerbuffet en na afloop van de show een gezellige borrel. Meer informatie hierover is te vinden op de website van De Kuip. Klik  hier voor meer informatie. 

LEEFTIJD

Comedy & Concert is een evenement voor alle leeftijden. 

01
jul
2017
20:00 - 23:00
De Kuip, Rotterdam

In samenwerking met:

Blijf op de hoogte

Heeft u vragen over Comedy & Concert? Stuur dan een mail naar info@comedyenconcert.nl. U zal zo spoedig mogelijk antwoord krijgen op uw vraag. Voor ticketinformatie kunt u gebruik maken van het contactformulier van ticketmaster